Lyoto Machida trapt Vitor Belfort keihard in het gezicht met zieke ninja moves

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

UFC blijft een vermakelijke sport om naar te kijken. Wij houden het wel bij kijken, we kunnen ons niet voorstellen dat door die kooi rennen leuk is. UFC-vechters hebben te kampen met de meest pijnlijke blessures en trappen. Vitor Belfort ging op UFC 224 hard onderuit door een genadeloze trap naar het gezicht van Lyoto Machida. Deze bleef kalm en wachtte rustig af tot hij weer weg mocht.

Soms zijn bepaalde knock-outs en reacties uit the Octagon te bijzonder om te negeren. Zo is iedereen bekend met Mark Hunt zijn walk off knock-out of McGregor zijn ‘handen achter de rug je kan me toch niet pakken’ gebaar. Voormalig UFC-kampioen Lyoto Machida stond tegenover MMA-icoon Vitor Belfort. De twee Brazilianen, die tevens veteranen zijn in het vak, gingen met elkaar het gevecht aan. In de tweede ronde besliste Lyoto het gevecht met een machtige trap naar het gezicht.

Zo een trap wil je niet in je gezicht krijgen. Vitor is ook een poosje buiten bewustzijn, moet pijn doen die trap. Lyoto zijn reactie hierop is puur goud. In plaats van uitbundig te juichen groet hij rustig af en gaat op de grond zitten. No fucks werden gegeven en zijn werk was weer gedaan. Bekijk de video met het incident hieronden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Lyoto Machida trapt Vitor Belfort keihard in het gezicht met zieke ninja moves
Sluiten