Dit huis heeft z’n eigen Tikkiebad in de achtertuin

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

Ben je klaar voor een van de meest luxe resorts op deze aardkloot? Om het te kopen, zul je toch een aantal keer de Lotto jackpot moeten winnen. Voor 24 miljoen kun jij dit paleisje overkopen.

Je krijgt heel zeker waar voor je geld terug. We sommen even een aantal hoogtepuntjes voor je op. Zo heeft dit Disneypaleis 10 slaapkamers, een basketbalveld, een tennisbaan, een trapveldje, een gym, entertainment centre, een bowlingkamer, loungesets van de Tuinmeubelshop, een garage met plaats voor 10 wagens en verschillende bioscoopzalen. Dit is nog lang niet het enige, maar we besparen het voor je. Anders zou je morgen nog steeds dit artikel aan het lezen zijn. Je hebt immers nog wat beters te doen.

Waterpret

Het grootste achtertuin waterpark ooit kan er ook nog wel bij. Glijbanen, springplanken, hot tubs, noem het maar op. Je eigen zwemparadijs achter in je tuin, wie wil dit nou niet? We hebben nog nooit zo’n overdreven groot zwempark gezien dat in je tuintje past. Alles bij elkaar kost een mooie 24 miljoen. Denk dan ook dat je je waterrekening moet betalen en dat kost ook nog duizenden euro’s. Wij zijn helemaal fan van dit landhuis en willen dan ook maar al te graag even langskomen. Ook al is het voor een middagje.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Dit huis heeft z’n eigen Tikkiebad in de achtertuin
Sluiten