De meest luxe boomhut ter wereld staat in West-Noorwegen

Redactie 8 jul 2018 Entertainment

Ergens diep in een fjord waar de Vikingen ooit hun thuis hadden gebouwd ligt een huis die niet te vergelijken is met iets wat we eerder gezien hebben. Hoog in de rotsen, omringd door bergen en wild verschuild een huis dat een mix is tussen een luxe boomhut en een villa. Het doel van de plek is dat er geen rots gehakt is, geen boom gekapt om het verblijf te bouwen. Het resultaat is een regelrecht kunstwerk van ultieme rust en genot tussen het wild in Noorwegen. Laat alles stress uit je vloeien en geniet elke keer wanneer je een van de unieke kamers trotseert. 

Het zomerhuisje is gebouwd op een bos klif diep in een van de meest spectaculaire fjords van het westen van Noorwegen. Het doel van het project was om iets unieks te bouwen zonder de natuur kapot te maken, het resultaat is prachtig.

Half huis half natuur

Er loopt letterlijk een rots door de kamer heen, het fungeert gedeeltelijk als muur en als open haard. Wie hier mag wonen voelt zich net een groot vogeltje met benen en armen. De slaapkamer muren zijn bijna geheel gemaakt van glas. Gordijnen zijn niet nodig want voor wie wou je jezelf verstoppen? De bomen? De vogels? Het enige dat je omringd is de natuur, geen plek kan zo plezierige en rustgevend zijn om wakker te worden.

Een luxe boomhut

Het is zo afgelegen dat je er niet eens met de auto kan komen, je zult een behoorlijke hike moeten nemen om er te komen. Maar dat is juist het doel van de plek, in ultieme luxe genieten terwijl je het gevoel hebt midden in de natuur te zitten. Wie zegt dat je perse moet survivallen om je een te voelen met de natuur, onzin, zo bewijst het huis. Ga de ervaring aan om je af te sluiten van de bewoonde wereld. Even weg van alles maar wel genieten van luxe. Check de video hierbeneden om mee te kunnen dromen over een plek weg van de bewoonde wereld. En wat voor een plek.

Er zijn wel meer mooie dingen in Noorwegen, hier zijn de tien mooiste vrouwen van het land. 

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De meest luxe boomhut ter wereld staat in West-Noorwegen
Sluiten