Luke ging van fapper naar fabstronaut en voelt zich momenteel stukken beter

Redactie 9 jan 2018 Entertainment

Stel, je ziet een video met daarin een paar gruwelijk goede redenen om jouw rukavontuurtjes tijdelijk op een pauzestandje te zetten. Waarschijnlijk is de kans op een vulkaanuitbarsting in Nederland groter dan dat je dit zou overwegen, maar niet iedereen denkt er zo over. De Amerikaan Luke Eilers besloot het eens te testen en de resultaten liegen er niet om.

Nadat een Chinese studie op een dag verklaarde dat wanneer je zou stoppen met sjorren aan je zaakje je testosteron met 45% zou toenemen, besloot Luke het uit te proberen. Blij dat hij het doet om het dubbel te checken.

Tijdens de ‘no fab’ periode kreeg de Amerikaan het besef dat hij verslaafd was aan vunzige porno en leed aan gebrek aan motivatie, focus en productiviteit. Dankzij de website NoFab kwam bereikte luuk een belangrijk keerpunt in zijn leven.

Tegenwoordig voelt Luke zich, naar eigen zeggen, 10% beter. Zijn motivatie en energielevel zijn toegenomen en ook mentaal voelt hij zich stukken beter nadat hij 421 dagen geleden zijn handwerk stopzette.

Of wij het die 10% waard vinden, betwijfelen we. We slapen er nog een nachtje over. Of eeuw.

De website NoFap heeft momenteel meer dan 285.000 abonnees en worden ook wel Fapstronauten genoemd. Dus mocht je een uitdaging in je leven zoeken? Je weet wat je te doen staat.

Foto’s: Ladbible

Reageer op artikel:
Luke ging van fapper naar fabstronaut en voelt zich momenteel stukken beter
Sluiten