Luipaard terroriseert dorpje in India en verwondt tien mensen

redactie 28 jul 2016 Entertainment

 

In India hebben ze de wilde luipaarden niet helemaal onder controle. Een paar maanden geleden ging zo’n katachtige rakker al tekeer op een school en dinsdag terroriseerde een luipaard Khajuri Pandya village in Barhalgani gedurende een hele dag. Het op hol geslagen maar prachtige beest heeft geen doden op zijn geweten, maar bracht wel tien mensen ernstige verwondingen toe, waaronder een 3-jarige peuter.

De luipaard werd ontdekt door de 18-jarige Suraj die samen met zijn neefje in de achtertuin de maïsoogst aan het checken was. Hij sloeg alarm, maar werd wel nog even flink te grazen genomen door de wilde kat. Twee Forest Officials werden opgetrommeld om het klusje te klaren, maar zij hadden niet echt de middelen om de luipaard onder narcose te schieten en een veilig heenkomen te bieden. Zodoende raasde hij de hele dag door het dorp. 

Helaas liep het niet goed af voor de luipaard. Doordat de bewoners van het dorp zich me stokken verdedigden tegen de aanvallen van de luipaard, is het beest later op de avond aan interne bloedingen overleden. Check hier de beelden van de luipaard.

 

Reageer op artikel:
Luipaard terroriseert dorpje in India en verwondt tien mensen
Sluiten