Lowlands komt met de grootste karaokebar aller tijden

Redactie 12 jul 2018 Entertainment

Joehoe, nachtegaaltjes! Ja jij daar, aandachtgeile homo sapien gezegend met een meer dan gemiddelde strot. Altijd gedroomd van een carrière op het podium, maar door gescheurde kruisbanden, drank & drugs, of een onverwacht tienerouderschap niet uit de verf gekomen? Lowlands geeft jou de kans om te shinen, want zij komen met de grootste karaokebar ooit.

Lowlands Smartlappenkaraoke

Op zondag zal de Alpha, da’s de allergrootste tent van het festival, worden omgetoverd tot de grootste karaokebar die je ooit hebt gezien. Dan zal de Lowlands Smartlappenkaraoke worden geopend. En ja, jij kan daar straks voor duizenden uitzinnige mensen je favoriete Nederlandstalige liedje komen zingen. Het begint om 13:30 uur, dus dan kun je met een beetje goede moed in een keer door vanuit een wilde zaterdagnacht. De Alpha biedt capaciteit aan zo’n 30.000 mensen (alles bij elkaar opgeteld), dus dan weet je een beetje wat je kunt verwachten. Zie hieronder een video van wat je uitzicht ongeveer zal zijn.

RRR!!! #lowlandsfestival #HOLLAND #TRUMPEST #turndown4what @coppershaun @chichingchingja @fletchabass @kemar_liking @danthebandnyc @farenizzi @aaron_kaboom @nigelstaff #madpeopletingdeyshouldkno RRR!!!

A post shared by SEAN PAUL (@duttypaul) on

Wordt het ‘Het is een nacht’, ‘Ik leef niet meer voor jou’ of toch gewoon ‘Bloed zweet en tranen?’? Je hebt de keuze uit een uitgebreid pallet aan Neerlands muzikale misère waarmee jij de spotlights kan opeisen.

Aanmelden

Nee, je kan niet zomaar aan komen waaien en je naam en liedje doorgeven achter de bar. Als je op zo’n podium wil spelen moet je er wel effe wat meer voor doen. Kies een nummer uit de volgende playlist, neem een video op van maximaal 30 seconden waarop je karaokeskills te zien zijn en app de video via Whatsapp naar de Lowlands Smartlappen Telefoon op 0630064583.

Je kan je tot zondag 22 juli aanmelden, waarna de alom gerespecteerde juryleden Martijn en Rudi bepalen wie er straks schitteren op het immense Alpha-podium. Mocht je denken: chill, dan kan ik zo gratis tickets scoren! Helaas, je moet wel een kaartje hebben. We kunnen nu al niet wachten. Zet ‘m op makker!

Foto: PX / Creative Commons CC0

Reageer op artikel:
Lowlands komt met de grootste karaokebar aller tijden
Sluiten