Louis Theroux komt in november met 3 nieuwe docu’s

redactie 24 sep 2018 Entertainment

Louis Theroux is een van de meest gevierde journalisten van deze aardbol. Met zijn schokkende documentaires wist hij vele kijkers te boeien. Wie herinnert zich nou niet zijn docu’s waarin hij nazi’s, prostituees, gokkers en junks opzocht. Onze cultheld is nu terug met drie verse documentaires.

Zijn  wetenschapsdocu: My Scientology Movie is alweer 2 jaar oud. Tijd voor weer beetje Louis in onze leventjes. Het enige probleempje is dat we nog niet zoveel kunnen zeggen over zijn nieuwste langspelers. Maar dat is niet onze schuld, Louis heeft dat gedaan. We weten in ieder geval dat gefilmd heeft in de States. Twee dagen geleden op de The National Lottery Awards zei hij: “I’ve got a series coming up, it’s coming out in November. I can’t say much about it. But it’s a three-parter and it’s set in America. BBC 2.”

Nog effe geduld

Theroux is één van de meest spraaksmakende documentairemakers van de wereld. Met zijn sullerige uiterlijk en zijn ontwapenende vraagstelling wist hij door de jaren heen al bij aardig wat vreemde mensen en organisaties over de vloer te komen. Zijn laatste werkje uit 2016 ging over. Church of Scientology Met zijn Scientology Movie dook Louis de wondere wereld van Scientology in en daar stuit hij op weerstand. Misschien leuk om deze nog even opnieuw te bekijken voordat we in november kunnen genieten van zijn nieuwste creaties. Gelukkig is het al bijna november. Dan is het Sinterklaas ook alweer in ons land. Man, wat gaat dit jaar snel zeg.

Reageer op artikel:
Louis Theroux komt in november met 3 nieuwe docu’s
Sluiten