18-jarige Canadese wint levenslang inkomen met haar eerste lot

Redactie 28 mrt 2018 Entertainment

Je hele leven lang geen zorgen maken om geld. We dromen er allemaal van en helaas is het voor weinigen weggelegd. We moeten allemaal hard zwoegen willen we ons huisje, boompje en beestje betalen. Een 18-jarige dame uit Canada hoeft even geen zorgen te maken om geld, ze won een levenslang inkomen in een loterij.

Je werkt in de Appie aan de kassa, gaat elke avond met tegenzin naar je werk en school is boring as hell. Al je gedachten gaan uit naar de zomervakantie om dan met al je vrienden op zo’n skeere vakantie te gaan dat bestaat uit drank en een beetje eten. Elke vrijdag ga je uit en let je op je uitgaven, het studentenleven is namelijk kneiter duur. Om dan toch maar te laten zien dat je ‘volwassen’ bent geworden, vier je dit door je eerste lot ooit te kopen en een fles bubbeltjeswijn.

Keuze

Voor de 18-jarige Charlie Lagarde was dit het beste idee wat haar ooit overkomen is. Achter de loterij en het lot van vier euro zat een gigantische geldprijs aan vast. Ze won de jackpot en mocht zelfs kiezen tussen twee prijzen. Een geldbedrag van een miljoen dollar of dat er elke week 1.000 dollar wordt bijgeschreven op haar rekening. Natuurlijk is de slimste keuze om voor het laatste te gaan op zo’n jonge leeftijd en toen was Charlie ineens rijk.

Wereldreis

De wekelijkse 1.000 dollar (ruim 625 euro) wil ze besteden aan de reis van haar leven. Daarnaast wil ze ook graag een fotografiestudie gaan doen. Ideaal als er zulke bedragen elke week binnenkomen. Ze kan haar twee dromen trouwens ook ideaal combineren. Kiekjes schieten in Afrika, daar zeggen wij geen nee tegen.

Foto: Loto-Québec

Reageer op artikel:
18-jarige Canadese wint levenslang inkomen met haar eerste lot
Sluiten