Lol: Max Verstappen gaat vakantie gebruiken om rijlessen te nemen

Redactie 29 jul 2015 Machines

Hij knalt in de allersnelste auto’s ter wereld over de vetste circuits ter wereld. En dat alles zonder rijbewijs. Die Max. Het blijft een mooi verhaal. Afgelopen weekend finishte onze nationale trots uit de koningsklasse van de autosport nog knap als 4e in Hongarije, waarna hij van een maandje vakantie mag genieten.

Waar zijn snelle collega’s ongetwijfeld zullen gaan hangen op de tropische stranden van bijvoorbeeld de Malediven, daar gaat Max zijn vakantie anders besteden. ‘Ik neem tijdens de vakantie rijles. Door mijn drukke Formule 1-schema moest ik wel wachten tot de vakantie. Rond mijn verjaardag in september ga ik afrijden’, aldus Max tegen de Britse krant The Guardian.

Zie je het al voor je? Een rij-instructeur die Max moet gaan uitleggen hoe hij moet autorijden. Nu al hilarisch. Maar goed, die rijlessen zijn nou eenmaal verplicht. ‘Ik woon in België en daar is het verplicht om zes à zeven uur rijles gehad te hebben alvorens je rijexamen mag afleggen. Ik hoop dat ik daar genoeg aan heb, we zullen wel zien.’

In juni haalde het 17-jarige supertalent zijn theorie-examen, zijn praktijkexamen hoopt hij direct na zijn 18e verjaardag in september te behalen. Succes buddy!


Gelukkig hoeft Max zich verder ook niet te vervelen, zo blijkt uit de foto die Autoblog op Facebook postte.
Reageer op artikel:
Lol: Max Verstappen gaat vakantie gebruiken om rijlessen te nemen
Sluiten