Lindsey Pelas schudt er op los als cocktailshaker

Redactie 2 mei 2018 Girls

Lindsey Pelas is in deze nieuwe video s ’werelds heetste barvrouw. De video werd geschoten door JZL en we zien de hottie een heel bijzondere margarita cocktail maken. Niet dat we op de cocktail letten onze aandacht wordt getrokken door haar prachtige, ehm, ogen. Lindsey maakt de wereld een stukje mooier en interessanter, niemand kan ontkennen dat ze alle aandacht niet volledig weet op te eisen.

De fotograaf gaf de genetisch gezegende instababe alle ingredienten die nodig zijn om een dorstlessende margarita cocktial te maken. Meer hoefde hij niet te doen, Lindsey wist precies wat er van haar verwacht werd, een cocktail maken natuurlijk! Dat doet ze dan ook heel goed, nog nooit waren we zo geintreseerd door iemand zijn bar kunsten. Wij zouden Lindsey Pelas over elke circus artiest kiezen om achter de bar te verschijnen, wat een verademing.

Who wants to go for a ride? 😉 @partylikejzl and I just released a digital book of our trip to Tulum. Questions and never-before seen shots. Link in bio ??

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

JZL
JZL
JZL
JZL
JZL
JZL
JZL
JZL

De shoot levert heel wat mooi beeldmateriaal op. De foto’s zijn echt top, het gifje is nog beter en het filmpje neemt ons mee naar een geheel nieuw universum van pracht en praal. Kijk maar voor jezelf:

Vindt je deze foto’s ook zo mooi? JZL wilt dat je hier een digitaal boekje koopt vol met foto’s van Lindsey Pelas. Erg leuk. Als je echt slim bent koop je een beeldscherm, hang je die aan de muur en speel je 24/7 het gifje van Lindsey af. Dan leef je pas in een mooie wereld. Harry Potter’s bewegende schilderijen kunnen wij ook maar dan zonder magie.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Lindsey Pelas schudt er op los als cocktailshaker
Sluiten