Met deze megaluxe Mercedes Benz limo heb je het idee dat je in je eigen privéjet zit

Redactie 4 jul 2018 Machines

Limo’s zijn awesome. Misschien heb je er wel eens in gezetten toen je je gala deed of wordt je er elke ochtend in naar je werk gebracht. Limousines blijven the bomb. Lekker languit chillen met een glaasje champagne met een aantal rondborstige schaars geklede blondines om je heen. Je kent het wel. Deze Mercedes Benz waggie tilt je status naar een hoger level dan de limousine van Poetin.

Wat is er nu zo speciaal aan deze monsterlijke miljonairswagen? Heel veel. Becker Automotive Design ontwierp en maakte deze dure slee. Het bedrijf is helemaal gespecialiseerd op het maken van VIP transportwagens. Dit doen ze inmiddels al 20 jaar, waaruit we wel kunnen concluderen dat het geen koekenbakkers zijn. Van plan om deze Benz te kopen, dan weet je tenminste dat je goed zit.

Limo

Moderne robot

Het mooiste aan deze bolide is dat er vier verschillende versies van zijn. Jij kunt dus sparren welke wagen het beste bij je past. Plan A viel voor ons het beste in de smaak en wij leggen ook even uit waarom. Deze buk je voorover en staat daar de mini-bar. Er hangt een 40 inch 4K LCD tv-scherm, hi-fi surround systeem en schermpjes in de limo hebben touchscreen. Ook handig is dat de monsterlimousine kogelvrij is.

limo

Prijsje

Nu komt natuurlijk het mindere deel wat helaas altijd bij elke auto hoort. Kon je ze maar gratis krijgen… De Mercedes Benz limousine kost je 386550 euro. Geen koopje dus. Kun je ook gewoon een huis van kopen. We vragen ons dan ook af wie zo’n bak koopt. Misschien Leonardo DiCaprio, maar wij zeker nog lang niet.

Foto’s: Becker Automotive Design

Reageer op artikel:
Met deze megaluxe Mercedes Benz limo heb je het idee dat je in je eigen privéjet zit
Sluiten