Life of Glide doet verlangen naar je wintersportvakantie

Redactie 10 dec 2017 Entertainment

Jeremy Jones is een van de grootste urban snowboarders ter wereld. Geen berg te hoog, geen afdaling te stijl voor deze sneeuwlegende. In samenwerking met O’Neill maakte hij de film: Life of Glide.

De film is geïnspireerd op een gedicht die Jeremy lang geleden schreef in de bergen. Jeremy: “Life of Glide is een liefdesverhaal dat de sensatie van het gliden over sneeuw en water viert. Het beschrijft een passie; de passie die het leven van een snowboarder beinvloedt: waar ze wonen, hoe ze ze hun tijd doorbrengen en hun vriendengroep. Het idee ontstond op een koude ochtend in februari, toen ik als enige in de skilift zat. Al met al gaat het over het plezier van het snowboarden en laat het de uitgelaten gezichten zien die je overal ter wereld in de rij voor de skilift en op de pistes ziet. Life of Glide is voor hen en gaat over elke bocht die een lach op hun gezicht heeft getoverd.”

Win een sneeuwoutfit van O’Neill

Laat de film nou net uit zijn! Heel vet geworden. Maak even een kwartiertje vrij in je agenda, pak er een kop koffie bij en laat je inspireren voor de aankomende wintersportvakantie. Dat niet alleen, we geven ook twee warme wintersportsets (jassen + broek maatje M) van O’Neill weg! Winnen? Tag in de comments op Facebook jouw wintersportbuddy en geef aan waarom jij een nieuwe outfit nodig hebt.

In samenwerking met O'Neill

Reageer op artikel:
Life of Glide doet verlangen naar je wintersportvakantie
Sluiten