Lelijke kinderen gezocht voor Nederlandse film

Redactie 1 jun 2018 Entertainment

Gekke oren of heb je heel veel op knappen staande geelgroene puisten? Het maakt allemaal niet uit. Lelijk zijn is heel normaal en je kunt er zelfs mee in een echte film komen. Hatseflats, dat bedoelen we. Casper Eskes, filmproducent, zoekt voor de nieuwe film ‘De Club van Lelijke Kinderen’ niet zo knappe knoters die in zijn boekverfilming willen spelen.

Je hoeft niet per sé naar een castingdag ofzo te komen. Het kan allemaal heel makkelijk via de website van de film. Meldt je aan en wie weet sta jij straks lelijk te shinen in de nieuwe speelfilm. Acteerervaring is niet eens nodig. Je hoeft alleen drie kleine opdrachtjes uit te voeren, meer niet.

De eisen

Wat zijn dan precies de eisen? Producent Casper ziet dat heel breed: “Ben je de gelukkige eigenaar van een prachtig stel flaporen, vrolijke sproeten, enorme pluizebol, beugelbekkie, een heel saai of juist een mooi gezicht? Dan zoeken we jou.” Voldoe je aan de bovenstaande eisen of ben je misschien nog lelijker? Meld je als de wiedeweerga aan.

Verhaal

In deze familiefilm gaat de 11-jarige Paul, een jongen met gigantische flaporen, op schoolreisje. Hij wordt samen met 100 andere kinderen opgesloten omdat zij ook lelijk blijken te zijn. Jij kunt dus een van deze koters worden, mooi toch? Paul weet te ontsnappen en richt samen met de kinderen De Club van Lelijke Kinderen op. Er is al een keer een verfilming van het boek gemaakt, maar dat was een korte speelfilm.

Reageer op artikel:
Lelijke kinderen gezocht voor Nederlandse film
Sluiten