Lekker koel blijven op je werkplekkie

redactie 30 sep 2018 Entertainment

Wat was het een plakzomer zeg. Record na record werd verbroken. Als je geluk had lag je lekker in  de tuin met een koud pilsje. De mensen die minder geluk hadden zaten op het kantoor in een bad van zweet. Omdat je deze hel volgend jaar niet opnieuw wil meemaken hebben wij een geweldig idee voor je: Plafondventilators met afstandsbediening.

Het is toch wel fijn om je kantooromgeving zo fijn mogelijk te maken. Wanneer het muf en heet is op je werkplek overlijdt meestal de motivatie. Dat zou best wel treurig zijn. Om dat te voorkomen hebben ze gelukkig plafondventilators uitgevonden.

Fris briesje

Wat ook wel chill is, is dat deze ventilators nooit in de weg staan. Ze hangen boven je om jou een lekker fris briesje te geven. In de winter krijg je het tegenovergestelde effect, dan zorgen de ventilators.nl dat jij lekker warm blijft. Tegenwoordig zijn ze zo modern uitgerust dat je ze met een afstandsbediening kunt bedienen. Zo kun je mooi achter je bureau blijven zitten.

Duizeligheid

Plafondventilators heb je in allerlei soorten en maten. Voor iedere ruimte is er wel eentje te vinden die matcht. Heb je ook nog wat leuks om naar te kijken tijdens werktijd. Kijk niet te lang, want je kan er pittig duizelig van worden.

Reageer op artikel:
Lekker koel blijven op je werkplekkie
Sluiten