Legendarische hiphopformatie Wu-Tang Clan dropt nieuw album

Redactie 13 okt 2017 Entertainment

Hiphop-fans opgelet, het wachten is voorbij! Na 3 jaar genoten te hebben van het album A better tomorrow, dropt de legendarische formatie Wu-Tang-Clan een splinternieuwe plaat.  

De dynamische hiphop-groep zet zijn inmiddels 25-jaar durende nalatenschap keihard voort met het nieuwe album Wu-Tang: The Saga Continues.  Het album, bestaande uit 17 nummers, is een productie van Mathematics. Deze producers zijn ook verantwoordelijk voor het fameuze Wu-Tang logo. Op het album kan je de hiphopveteranen Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, GZA, Inspektah Deck en Masta Killa horen.

Wij zijn blij dat de Wu-Tang Clan dit keer een album voor het héle publiek maakt, en niet slecht één exemplaar veilt zoals ze deden met Once upon a time in Shaolin. Deze werd voor ruim 2 miljoen dollar verkocht aan “de meest gehaten man van Amerika” Martin Shkreli en mag komende 86 jaar niet in het openbaar gedraaid worden. Inmiddels heeft Shkreli het album alweer  verkocht voor ruim 1 miljoen dollar.

Vorige week publiceerde de Hiphop-clan al een nieuwe video van het nummer People Say, welke ook het nieuwe album zal sieren.

Wu-Tang: The Saga Continues staat nu op Spotify:

The Fader

Reageer op artikel:
Legendarische hiphopformatie Wu-Tang Clan dropt nieuw album
Sluiten