Legaal valsspelen in speciale cheat editie van Monopoly

Redactie 31 jan 2018 Entertainment

Wie heeft er nu nog nooit vals gespeeld tijdens een ouderwets potje Monopoly? Even een biljetje van duizend extra pakken, niemand die het merkt. Uit onderzoek van Hasbro, de fabrikant, blijkt dat bijna de helft valsspeelt tijdens het legendarische bordspel. Daarom wordt er nu een speciale cheat editie gemaakt.

Hasbro vervult de wens waar menig speler op zit te wachten. Eindelijk mag je keihard je medespelers eraan naaien. Heerlijk dit! Maar hoe gaat dit spel dan in zijn werk? Het zal gewoon de usual Monopoly zijn. Alle regels zullen gewoon gelden en de vakjes blijven hetzelfde. Je mag net zoveel vals spelen als je wil. Jat dus zoveel mogelijk bankbiljetten, sla vakjes over of betaal de huur niet van je tegenstanders. Het probleem is wel dat je medespelers het niet mogen zien dat je de boel belazerd. Gebeurt dat wel, dan zullen er consequenties volgen…

Taran Killam Monopoly GIF by History UK - Find & Share on GIPHY

Door middel van opdrachten die op de cheatkaarten staan, kun je vals gaan spelen. Zo zijn er opdrachten als ‘Geef iemand minder geld dan hij verschuldigd is’ en ‘Jat geld van de bank’. Ben jij er helemaal klaar voor om je vrienden af te zetten?

Monopoly
Foto: Hasbro
Reageer op artikel:
Legaal valsspelen in speciale cheat editie van Monopoly
Sluiten