Groep stropers vermoedelijk opgepeuzeld door leeuwen in Zuid-Afrika

Redactie 6 jul 2018 Entertainment

Karma is een bitch als fuckt met de koning van de jungle. Daar kom je niet levend uit als ze je in het vizier valt van een hongerige leeuw. Een groep stropers was aan het jagen in een Zuid-Afrikaans reservaat een werd vermoedelijk aangevallen door een aantal leeuwen. Luguber detail: er werden alleen maar gedeeltes gevonden van de lichamen.

Dat je het niet gaat winnen van een leeuw is wel duidelijk. De beesten kunnen tot 80 kilometer per uur rennen en wegen vaak rond de 190 kilo. Als er dan zo’n knuffelbeest op je springt, ben je inmiddels al tot een Mona-toetje tegen de grond gewerkt.

Eén en één is twee

De ‘lichamen’ werden gevonden in het reservaat bij Kenton-on-Sea, bericht de Zuid-Afrikaanse krant The Herald afgelopen donderdag. “Kijkend naar de schoenen en spullen die zijn aangetroffen, vermoed ik dat het gaat om twee of drie mensen”, zegt parkeigenaar Nick Fox tegen de krant. Verder ontdekten de popos een jachtgeweer met geluidsdemper, een bijl draadknippers. Eén en één is twee. “De stoffelijke resten lagen verspreid over een groot gebied. Dus is het lastig om grondig te zoeken en al het bewijs te verzamelen.”

Beekse Bergen

Voor deze dudes was het dus dikke karma, dat had ook kunnen gebeuren bij deze familie. Dit gevalletje van stupid fuckers wilden namelijk ‘even’ wat foto’s nemen van een aantal jachtluipaarden tijdens een safari in de Beekse Bergen. Het werd hun bijna fataal. Gelukkig kunnen zij het nog navertellen. Misschien ook wel gelukkig dat deze stropers het niet meer na kunnen vertellen. We wensen niemand de dood toe, maar stropers verdienen toch wel een schrijntje karma.

Reageer op artikel:
Groep stropers vermoedelijk opgepeuzeld door leeuwen in Zuid-Afrika
Sluiten