Onontdekte beauty Laura ter Schure is onze nieuwe Instagramcrush

Redactie 2 okt 2017 Girls

De FHM500 is het hoogtepunt van een heel jaar zoeken en speuren naar de mooiste vrouwen die ons land rijk is. Een zoektocht die nooit stopt. Onze scouts duiken op in alle gaten en hoeken van het land. Van café De Paus in Lutjebroek tot het nieuwe tv-talent van Hilversum. Van Instagramcelebs met duizenden volgers, tot de onontdekte parels in de kleine dorpen van Nederland. Van Nochtli Peralta Alvarez (#1) tot Dominique Tuytjens (#500).

Onlangs scrolden we een beetje door Insta heen, toen ons hart een sprongetje maakte bij het zien van Laura ter Schure. Potverdriedubbeltjes jongens, wat een knap meisje! Heeft wel wat weg van de ook zo knappe Noorse Emilie Nereng. Natuurlijk willen wij meer weten over onze nieuwe Instagramcrush, dus belden we Laura op en vroegen de blonde beauty het spreekwoordelijke hemd van ’t lijf. Die gaat hoge ogen gooien in de FHM500 van komend jaar, dat kan niet anders!

Blue velvet ??? @triangl

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Hoi Laura! Hoe is ‘ie?
Ja gaat goed, met jullie ook?

Zeker! Vertel eens, hoe oud ben je, waar kom je vandaan, wat doe je…
Ik ben 21 jaar, ik woon in Zwolle, maar soms ook in Doorn, want daar studeer ik.

Wat studeer je?
Ik studeer textielmanagement. Een opleiding gericht op de mode, maar dan de managementkant in de modebranche. Ik wilde graag een opleiding doen waar ik toekomst in heb. Hiermee kun je nog alle kanten op, dat vind ik fijn.

Hé, maar zo’n beauty als jij. Ben je nog nooit ontdekt als model?
Ik ben een keer benaderd. Toen ben ik naar een modellenbureau in Amsterdam geweest, toen kreeg ik als feedback dat ik aan alle eisen voldeed, maar wel drie kilo moest afvallen. Ik hou heel erg van pizza, dus toen had ik zoiets van laat maar zitten.

Burgers & fries ?? #howtomakemehappy #friesbeforeguys #extrasauce

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Haha, en terecht. Die modellenbureaus snappen er geen pepernoot van. Over pizza gesproken, welk gerecht kun je het beste koken?
Ik denk mijn risotto met truffel, champigons en kip. Die is heel lekker, al zeg ik het zelf.

Potverdikkie, ze kan ook nog koken! Wat doe je verder voor leuke dingen in het dagelijks leven?
Ik heb een eigen paard. Daar ben ik heel druk mee. Ik train tot wel vijf a zes keer per week en doe ook wedstrijden in dressuur. Op redelijk hoog niveau ja. Niet internationaal, maar het gaat wel lekker.

Wauw, intensief. Hoe heet je paard?
Mister Donnerhal. Die naam heb ik niet verzonnen, die heeft ‘ie van de fokker gekregen. Hij is vernoemd naar zijn opa en vader. Van het paard dan hé. van het paard.

Wat vind je zo leuk aan dressuur?
De handigheid en finesse die je ervoor nodig hebt. Het komt allemaal heel precies. Zo niet, dan heb je het gelijk verpest. Heel perfectionistisch. In het dagelijks leven ben ik dat niet echt, maar zodra ik op mijn paard stap wel.

??✨

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Cool. Op wat voor type mannen val je?
Ik hou van mannen die down to earth zijn. Ze moeten van sport houden, maar niet overdrijven in hun sport. En een toekomstbeeld hebben voor zichzelf. Verder zou het fijn zijn als ze humor hebben en vriendelijk en lief zijn, maar dat lijkt me ook wel logisch.

Wat elke FHM-lezer natuurlijk wil weten. Ben je nog vrijgezel?
Nee, ik heb al drie jaar verkering.

De geluksvogel. Maar wij kunnen ons zo voorstellen dat een meisje als jij vaak wordt aangesproken. Wat is de beste openingszin die je onlangs te horen heb gekregen?
Haha, ik ga je eventjes zoeken.

Zoeken?
Ja, op Instagram.

Ah, iedereen natuurlijk DM’tjes sturen. Krijg je daar veel berichten?

Ik krijg gemiddeld één bericht per dag van mannen die ik niet ken. Laatst vroeg iemand of ik van iemand in een vies berenpak houd. Daar zat ik niet echt op te wachten, beetje vreemd. Meestal zijn het berichten van vieze mannen die het over turnpakjes hebben.

????

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Iets anders. Stel, we zouden je mee op vakantie nemen. Wet welke bestemming zouden we punten scoren?
Bali! Ik ben daar vorig jaar geweest met mijn drie zussen. Fantastisch eiland. Ik zou heel graag terug willen. Anders zou ik ook nog wel een keer naar Dubai willen. Ik ben nog nooit in die regio geweest en het lijkt me interessant om die cultuur daar een keer te ervaren. Op foto’s ziet het er prachtig uit.

Hoe ziet jouw ideale eerste date eruit?
Sowieso in de middag en niet in de avond. In de middag is minder formeel. S’ avonds gaat het vaak gepaard met alcohol. Dat geeft niet, maar ik heb wel eens een date gehad met een jongen die zo zenuwachtig was dat hij maar bleef doordrinken. Dus doe gewoon een lekkere lunch. Het klinkt misschien saai, maar dan kun je elkaar wel het beste leren kennen.

Is ook zo. Mocht je ooit worden gevraagd voor een sexy fotoshoot. Zou je daar dan open voor staan?
Ja, ligt eraan hoe sexy. Maar in bikini of lingerie zou ik wel voor open staan.

Goed om te weten. Zien we je op de FHM500-party van volgend jaar?
Dat lijkt me leuk!

We hebben gelijk maar een FHM500-profiel voor Laura aangemaakt. Wil jij ook als scout fungeren en weet of ken jij knappe vrouwen als Laura ter Schure die ook een plekje in het magazine met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland verdienen? Stuur ons een privéberichtje op Facebook.

Sunny days ??? #Marbella

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

?‍♀️? #tb

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Last day…✨??

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Bali?

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

#aboutlastnight ???

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Ijs halen?

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Take me back!????

A post shared by Laura Ter Schure (@lauraterschure) on

Reageer op artikel:
Onontdekte beauty Laura ter Schure is onze nieuwe Instagramcrush
Sluiten