Langverwachte film over legende Tupac is bijna daar

Redactie 13 feb 2017 Entertainment

Hij was artiest, poëet en revolutionair. Tupac Shakur was één van de grootste ooit in de rap-scene. De eerste stappen voor deze langverwachte film werden al in 2011 gezet toen bekend werd dat Morgan Creek Productions de biopic zou gaan financieren en produceren. Op 16 juni 2016, wat Tupac zijn 45e verjaardag zou zijn, verscheen de eerste teaser en op 23 september, 20 jaar na zijn dood, de tweede. Nu, na de derde trailer kunnen wij echt niet meer wachten.

In de film over de legendarische rapper zien we de ontmoeting met Biggie en hoe deze ontmoeting tot vriendschap en uiteindelijk de grootste en best gedocumenteerde fittie ooit binnen de rapscene leidt. Het opgroeien van Tupac in East Harlem waar hij uitgroeit tot legendarische song-writer en hiphop artiest en uiteindelijk zijn dood in Las Vegas in 1996, alles komt naar voren in All Eyez On Me.  In de biografie wordt Tupac gespeeld door Demetrius Ship Jr. en zien we ook Notorius B.I.G., wederom vertolkt door Jamal Woolard die in 2009 knalde als B.I.G. in Notorious. 

Of All Eyez On Me ook in Nederland op het witte doek verschijnt, weten wij nog niet. Wel dat de release in de VS op 16 juni 2017 is. Deze móeten wij zien!

 

Reageer op artikel:
Langverwachte film over legende Tupac is bijna daar
Sluiten