Land Rover Beach Runner is dé auto om de baas op het strand te zijn

Redactie 26 mrt 2017 Machines

Komende zomer wil je geen flets figuur slaan op het strand tussen al die knappe meisjes in bikini en hun afgetrainde lichamen. Als jij je handdoekje uitrolt, wil je dat iedereen, en dan vooral de dames, omkijkt en denkt: lag ik maar naast hem op dat lakentje.

Nu kun je jezelf helemaal de pleuris trainen in de sportschool en met een killerbody het strand op komen huppelen, maar dat is niet de juiste manier. Dat kost tijd, energie, gezond eten, zweet en afzien. Dat wil je precies niet.

Er is gelukkig natuurlijk ook een andere oplossing die wij graag met jou delen. Land Rover heeft onverwoestbare terreinwagens gemaakt die op ieder ondergrond uit de voeten kunnen en je nooit laten staan. Daarnaast doet de uitstraling van deze auto’s zowel mannen- als vrouwenharten smelten.

Deze Land Rover uit het begin van de jaren 80 wordt ook wel de Beach Runner genoemd en kan uitstekend overweg met het losse zand. Een Portugees tv-station had dit oogverblindende exemplaar jarenlang in bezit en heeft er nauwelijks mee gereden, er staan pas zo’n 32000 kilometers op te teller. Momenteel staat dit prachtige beest te koop met bijbehorende aanhangwagen.

Als jij deze zomer het strand betreedt met deze krachtpatser, ben je zonder twijfel verzekert van extreem veel jaloers blikken en zul je een gigantisch badlaken moeten meenemen om alle vrouwen die naast je willen liggen te huisvesten.

 

Hi Consumption

Reageer op artikel:
Land Rover Beach Runner is dé auto om de baas op het strand te zijn
Sluiten