Dit zijn de 7 meest zieke film-Lamborghini’s uit het Lamborghini-museum

Redactie 10 jun 2018 Machines

Al jaren komen wij er openlijk voor uit dat de Lamborghini tot een van ‘s werelds dikste bolides behoort. Alleen al het uiterlijk is net zo flitsend als het vlotte montuurtje van rapper Donnie. Wat er in het beestje schuilt, worden wij nog onrustiger van. Check de dikste film-Lambo’s uit het Lamborghini-museum in Italië.

Museums zijn over het algemeen geen zak aan. Een beetje stoffige schilderijen of andere heisa van vroeger bekijken. Dat doet toch alleen je grootouders? Precies. Gelukkig zijn er een aantal musea in Nederland en over de hele wereld waar wij wel uit ons dak kunnen gaan als we iets uit de 19de eeuw kunnen zien. Neem nou voetbalstadions die voor de toeristen als museums fungeren of het typische seksmuseum in Amsterdam. We hebben allemaal wel een zwak voor geschiedenis, alleen het moet wel in ons straatje liggen.

Lamborghini-museum
Lamborghini Miura uit The Italian Job

Witte doek

Het Lamborghini-museum is iets waar we tijdens het tikken van dit artikel al het water in onze mond van krijgen. Niet door de appetijtelijke broodjes van de kantinejuffrouw, maar van al die dikke Lamborghini’s die daar staan te shinen. Wat misschien dikker is dan een Lamborghini is een Lamborghini op het grote witte doek. Daarom hebben ze in het museum in Sant’Agata Bolognese, Italië, een speciale expo voor film-Lambo’s gemaakt.

Batman

Bruce Wayne wist de meeste plekjes te veroveren in het Lamborghini-museum. Tja als Batman-ster mag dat ook wel. Hij scheurde met drie soorten Lambo’s in de Batman-films. In Batman Begins en The Dark Knight testte hij de Murcielago en in The Dark Knight Rises, scheurde hij met de Aventador. Check voor de rest de foto’s hieronder. Honderd procent een bezoekje waard.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 meest zieke film-Lamborghini’s uit het Lamborghini-museum
Sluiten