Lamborghini is het ultieme statussymbool van de cryptomiljonairs

Redactie 30 aug 2018 Entertainment

Stel, je hebt twee jaar geleden een paar dozijnen bitcoins op de kop getikt en je hebt ze afgelopen kerst allemaal verkocht, dan heb je geheid goeie zaken gedaan. Dan heb je jezelf behoorlijk binnen gecryptoëd. Maar wat koop je voor al die moneys? Lamborghini’s, ofcourse.

Het is by far de meest populaire aankoop van de financieel welvarende cryptocowboys. Zo zag Pietro Grigerio, een Lamborghini-dealer in Californië, zijn verkoop van de Huracans en Aventadors maar liefst vervijfvoudigen. Dat alles dankzij de recordkoers van de bitcoin, die op een hoogtepunt op 19k stond. De slimme investeerders vonden dat een mooi moment om zichzelf uit te kopen en een kersverse groene of gele Lambo te halen.

Niet meer dan logisch natuurlijk, want Lambo is natuurlijk dé meme onder de cryptoknakkers. Kleine kans dat je het nog niet weet, maar ‘When Lambo’ verwijst naar de aankoopprijs van een Lamborghini. Als men genoeg cryptomoneys heeft verdiend en een Lambo kunt kopen, dan kun je de term ‘When Lambo’ gooien.

Peter Saddington is een van de bitcoinmiljonairs die de sleutels van een Lambo heeft binnen gehandeld. Het kostte hem 45 bitcoins. Maar Peter was de Handige Harry die in 2011 al bitcoins had gekocht a drie dollar per stuk. Oftewel: voor het lieve sommetje van 135 euro heeft hij een Lamborghini Huracán gefixt. Lekker zeg! Laat die bitcoin nu net in een dalletje zitten. Wie durft? Handel ze binnen via Bitcoin.org en Satos.nl en wie weet claxonneer jij ons over een jaartje wel tegemoet vanuit je gifgroene Lamborghini. Het zij je gegund, makker!

Reageer op artikel:
Lamborghini is het ultieme statussymbool van de cryptomiljonairs
Sluiten