Lacoste vervangt krokodilletje voor uitstervende dieren

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

We kennen allemaal wel de bekende krokodil van Lacoste. Die gaat binnenkort voor een tijdje van de shirts verdwijnen. Niet schrikken, want daar komen gelukkig nieuwe diertjes voor in de plaats. Er worden niet random schepsels op het shirt geprint, maar ze hebben een speciale boodschap.

De dieren die op de shirts van Lacoste komen zijn beesten die ‘meer zichtbaarheid’ mogen krijgen. Het zijn soorten die op uitsterven staan. Daarom komt het bekende merk samen met een natuurorganisatie op om de uitstervende dieren meer aandacht te geven. Het mooie is dat we dus mogen kiezen welk diertje je op je shirt wilt hebben. Hoe awesome is dat?

Lacoste
Foto: Lacoste

Kies je diertje

Helaas zit er een nadeel aan deze actie. Lacoste wil het uitsterfprobleem overbrengen op haar kopers door het aantal shirts per dier beperkt te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld maar 350 shirts van de Siberische Tijger beschikbaar. Dus wees er snel bij, de shirts zullen als warme broodjes over de toonbank gaan. Je kunt onder meer kiezen tussen de Californische Bruinvis, de Batagur Trivittata Schildpad, de Noordelijke Wezelmaki, de Javaanse Neushoorn, de Kakapo (vogel) en de Cyclura Pinguis leguaan. Voor alle dieren die je kunt scoren, check even de onderstaande video. In totaal worden er 1775 shirt op de markt gegooid. Kopen kun je ze op de Lacoste website.

Foto: Lacoste

Reageer op artikel:
Lacoste vervangt krokodilletje voor uitstervende dieren
Sluiten