Laatste kans op dikke korting op het perfecte kerstcadeau voor je vriendin!

Redactie 22 dec 2014 Girls

Jongens! Even opletten nu. Je hebt nog een paar dagen om je kerstcadeautje te scoren. Je kan natuurlijk een Golden Retrieverpuppy kopen. Zal ze ongetwijfeld erg kunnen waarderen. Maar die moet ook jij op gegeven moment uitlaten.  Als je écht een win-winsituatiecadeautje wilt scoren, dan moet je bij Hunkemöller zijn.

Want met een megasexy lingeriesetje ga je gegarandeerd punten scoren vriend. Wedden dat ze het gaaf vindt als jij dat voor haar koopt? Kun je even laten zien dat je smaak hebt en jullie erotische leventje nog even een extra stoot in de goede richting geven. 

In hun kerstcollectie vind je de traditionele kleuren rood en zwart, maar voor degenen die eens wat anders willen zijn er ook de smaragd tonen of een eclectische blauwe tint. De kanten afwerkingen, speelse elementen als uitgesproken rugdetails en natuurlijk heel veel blingiebling maken de collectie tot een visueel feestje!

Speciaal voor de zeer gewaardeerde FHM-lezers hebben wij op alle sexy lingeriesetjes een korting van 20% bedongen. Je hebt nog één dag om te profiteren van deze aanbieding, dus twijfel niet langer en bestel dat setje! Hieronder loodsen we je in 3 simpele stappen naar het mooiste lingeriesetje voor je vriendinnetje!

Stap 1: Check de maat van haar favoriete BH en broekje (tip: kijk in haar kast, lingerielade of aan de waslijn. Voorbeelden BH: 75B, broekje: M of maat 38)

Stap 2:
Kijk hieronder door de preselectie uit de collectie en maak je keuze. Surf dan naar hunkemoller.nl. Op de site kun je overigens uit nog veel meer schitterende lingeriesetjes kiezen.   

Stap 3: Rond je shopping af. Vergeet niet de actiecode in te toetsen: FHM@HKM2014 . Om het helemaal af te maken, kun je meteen ook een fleurige cadeauverpakking toevoegen. Je ziet het: je hoeft écht niet de deur uit!

Actie geldig van 8 t/m 22 December 2014.
* de actie is alleen geldig op hunkemoller.nl
** niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen
 Preselectie collectie Hunkemöller, pick your favourite!

1. Links BH: Caroline, Rechts BH: Theresa

2. BH: Maddy

 
3. BH: Jill 
 

4. Links Babydoll Jill, Rechts BH Claudia

5. Links barely pink BH: Nella, Rechts Body: Ella

6. Links BH: Adrianna, Rechts BH: Jasmina

7. Fuchsia BH: Nella

8. BH: Juliette

9. Slipdress Syl

10. Slipdress Theresa

11. String: Rosie

12. BH: Savannah


13. Kijk vooral even deze video. Is voor je eigen plezier.  

Reageer op artikel:
Laatste kans op dikke korting op het perfecte kerstcadeau voor je vriendin!
Sluiten