Laatste kans om je vuurwerk met korting aan te schaffen!

redactie 29 dec 2015 Entertainment

Lekkere periode van het jaar, zo middenin de feestdagen. De buik is rond gegeten met kerst en het is tijd om door te pakken met oud & nieuw. De jaarwisseling is natuurlijk niet compleet zonder een paar knallers en sierpijlen af te steken. Overmorgen is het al zover, dus vandaag is het de laatste kans om je vuurwerk met korting bij onlinevoorverkoop.nl te bestellen. Wij zetten nog even de absolute bestsellers voor je op een rijtje. En jawel, ook vandaag geven we weer 150 euro aan vuurwerk weg…

1.Kanonslagen
Iedereen kent ze: kanonslagen, rotjes, muggescheetjes, astronauten, broden, sloffen. De echte Nederlandse knalitems! Al jaren lang staat dit product aan de top van de pyramide in de verkoop in Nederland. Op onlinevoorverkoop staan deze knallers natuurlijk tegen een extra scherp tarief klaar om aan je bestelling toegevoegd te worden.

 

2. Grondbloemen
Nog zo’n nostalgisch product wat al jaren aan het lijstje wordt toegevoegd. Het leuke van de grondbloemen van Onlinevoorverkoop? Ze zijn geklasseerd als kindervuurwerk, dit betekent dat deze overdag tijdens oud & nieuw gewoon afgestoken mogen worden voor 18.00 uur. Hiermee kun je ‘s ochtends alvast lekker uit de voeten. 3. Single shots
De laatste jaren zijn de single shots als binkie, Asian Thunder en Shock een hot item in Nederland. Deze kleine buisjes zijn voorzien van een knalharde mortier. Onlinevoorverkoop.nl heeft alleen de beste in het assortiment, met knal, maar ook met sierboeket. Dat maakt deze zo nice. Mag niet ontbreken in jouw vuurwerkpakket.


Bestel nu met korting!
Bestel je vuurwerk bij onlinevoorverkoop HIER met korting. Je code is: FHM-2015-001


Win 150 euro aan vuurwerk!
Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed dat we weggeven. Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

1. Like dit artikel
2. Tag je favoriete vuurwerkvriend en vertel ons in de comments wat je favoriete stuk vuurwerk is. Met een       filmpje bijvoorbeeld.
3. Succes!

Let op: onlinevoorverkoop is open tot 30-12-2015 tot en met 23:59 uur. Zorg dat je daarvoor je vuurwerk hebt besteld en de bon activeert!

Reageer op artikel:
Laatste kans om je vuurwerk met korting aan te schaffen!
Sluiten