Uitgewerkt: laatste episode Workaholics

Redactie 16 mrt 2017 Entertainment

De allerlaatste aflevering van de Comedy Central-serie Workaholics is gisterenavond in Amerika uitgezonden. De mega awesome en hondsluie vriendengroep zal geen achtste seizoen gaan schrijven, spelen en dus maken. Jammer, want Workaholics was, is en blijft een geweldig droge serie waarin het aanmodderen in je twintigerjaren zonder al te veel clichés wordt verheerlijkt. Zoals het hoort.

fhm-workaholics

De acteurs zijn er op het oog niet ouder op geworden in de afgelopen zes jaar – naar verwachting wel rijker. Wat je waarschijnlijk niet wist (en al helemaal niet verwachtte): Blake, Adam en Anders schreven en produceerden de show voor een groot gedeelte zelf. Ook wordt hun drugsdealer vertolkt door een van de regisseurs van de serie. De vraag rijst wat leuker is; de serie maken of de serie kijken.

In de laatste aflevering ‘Party Gawds’ (geschreven door Anders Holm) krijgen de drie begaai-musketiers het aanbod van hun dromen: een groot energydrankbedrijf biedt ze de mogelijkheid om rijk te worden door feesten te organiseren. Het gaat ze goed.

Reageer op artikel:
Uitgewerkt: laatste episode Workaholics
Sluiten