Laat je inspireren bij Bed Talks in de nieuwe flagship locatie van The Student Hotel

redactie 14 apr 2016 Entertainment

Je kan je morgen als John Lennon wanen in de nieuwe flagship locatie van The Student Hotel. Aan de Wibautstraat in Amsterdam zullen op 15 april de zogenoemde Bed Talks gehouden worden. Geïnspireerd door de bed-in van Lennon en Yoko Ono en de wereldberoemde Ted Talks. Het d12 uur durende festival draait allemaal om inspiratie, out of the box denken en het vormen van nieuwe redevoeringen. 50 nationale en internationale gamechangers zijn uitgenodigd om te komen praten en discussiëren over allerlei onderwerpen. Laat je inspireren en denk mee.

The Student Hotel is een plek waar studenten, toeristen, zakenmensen en young professionals ruimtes delen en elkaar inspireren. Dé perfecte locatie dus voor de Bed Talks. De nieuwe flagship locatie in de voormalige kantoren van Trouw en Het Parool, gelegen aan de Wibaustraat moet de standaard worden voor nieuwe studentenhotels in de toekomst. Tussen 9 en 9 kan je binnen komen lopen, gratis en voor niks.

Winactie
We zouden FHM niet zijn als we niet wat moois voor je hadden geregeld. Wil jij ‘s avonds naar de besloten after party met gratis drank om daarna te overnachten in het gloednieuwe Student Hotel om in de ochtend je kater wegspoelen met een heerlijk ontbijtje? We geven dit feestelijke arrangementje weg voor twee personen. Winnen? Like dit artikel en stuur een mail naar prijsvragen@fhm.nl o.v.v. Student Party en geef aan waarom jij hier wel aan toe bent.

Check op www.bedtalks.nl wie er allemaal komt spreken, hoe het programma eruitziet en tickets. 

Reageer op artikel:
Laat je inspireren bij Bed Talks in de nieuwe flagship locatie van The Student Hotel
Sluiten