Spelers van de LA Lakers en de Houston Rockets gaan met elkaar op de vuist

redactie 22 okt 2018 Entertainment

Afgelopen weekend brak er een flinke stuwpartij uit tijdens de basketbalwedstrijd tussen de LA Lakers en de Houston Rockets. De hele wedstrijd heerste er al een gespannen sfeertje, maar nadat Chris Paul een vinger in het gezicht van Rajon Rondo duwt, gaat het helemaal mis.

Verhitte knokpartij

Er vallen een paar rake klappen tussen de twee. Ook LA Lakers-speler Brandon Ingram die de hele wedstrijd al zichtbaar geïrriteerd was deelde een paar tikken uit. LeBron James, die zijn debuut maakte bij de Los Angeles Lakers deze wedstrijd, haalde z’n vriend van de Houston Rockets uit de verhitte knokpartij als poging de boel te sussen. Net al James deden eigenlijk alle andere spelers een poging de kemphanen uit elkaar te halen.

De drie ruziemakers kregen fikse straffen opgelegd. Driftkikker Brandon Ingram mag de komende vier wedstrijden niet spelen. Teamgenoot Rajon Rondo is geschorst voor drie wedstrijden. De speler van de Houston Rockets, Chris Paul, mag de volgende twee basketbalwedstrijden niet meedoen.

Boze bandleden

De gemoederen liepen overigens niet alleen bij de spelers hoog op. LA Lakers-fan en zanger Anthony Kiedis was samen met Red Hot Chili Peppers-bassist Flea bij de wedstrijd. Toen Paul van het veld werd gehaald liet Kiedis de speler nog even weten wat ‘ie van hem vond. Vervolgens werd de zanger van de Peppers net als de speler die ‘ie enkele tellen daarvoor nog uitschold, ook uit de zaal geëscorteerd. Flea daarentegen bleef op z’n gemakkie zitten en dacht waarschijnlijk: daar gaan we weer.

Reageer op artikel:
Spelers van de LA Lakers en de Houston Rockets gaan met elkaar op de vuist
Sluiten