Hongaarse kunstschaatsster doet heerlijke kuur op Thunderstuck van AC/DC

Redactie 21 feb 2018 Entertainment

Als iemand ons een klein beetje warm maakt voor het kunstschaatsen tijdens de Olympische Spelen, is het de Hongaarse Ivett Tóth wel. Bij bijna alle optredens van de schaatsers vallen wij helaas in slaap. Ivett Tóth weet ons toch zeer zeker te verbazen met deze rit op muziek van AC/DC.

De Hongaarse rockchick staat al jaren op het ijs. Zelfs nog voordat ze kon lopen, had zij de ijzers geplaatst onder haar schaatsjes. Helaas voor Hongarije behaalde ze tijdens deze Spelen niet genoeg voor een podiumplaats. Wel behaalde ze de beste score van haar seizoen met een cijfer van 53.22. Dat is niet het enige wat ze behaalde. Ze kreeg ook nog eens onze aandacht met haar nummer waarop ze schaatst.

Geheel in stijl

Jullie horen het goed. Geen klassiek of andere slijmerige plaat, AC facking DC! Ze heeft ook nog eens een van de beste platen uitgekozen. Thunderstruck is een van de grootste hits van de rockgroep. De Hongaarse gaat nooit zomaar het ijs op. Een verkleedpartij hoort erbij. Je kan moeilijk in een mooi elegant pakje het ijs op dwarrelen met AC/DC door de speakers. Ze had tijdens haar wedstrijd een zwarte jacket aan met op de achterkant Angus Young, leadgitarist van de Australische band, geprint. Dit moet een heerlijke chick zijn.

Dit soort acties doet ze niet eenmalig. Zo kwam ze dit jaar tijdens het EK ook met AC/DC op. Dit keer met een mash-up van de populaire band. Natuurlijk weer geheel in rockstijl. Wij mogen deze Hongaarse darteldame wel. Wie weet gaan we nog veel meer van haar zien de komende jaren.

Reageer op artikel:
Hongaarse kunstschaatsster doet heerlijke kuur op Thunderstuck van AC/DC
Sluiten