De “Kraken Unleashed” in SeaWorld Orlando is de eerste achtbaan met volledige Virtual Reality ervaring

Redactie 24 jun 2017 Entertainment

SeaWorld Orlando heeft de achtbaan game een paar niveaus omhoog gekrikt. Een dikke achtbaan bouwen waar de mensen gillend en bibberend uit komen is tegenwoordig niet meer genoeg. We willen meer beleven, meer zien. Daar is SeaWorld mee aan de slag gegaan met de Kraken Unleashed. Je krijgt voor het spectaculaire ritje begint een Virtual Reality bril op je kop gezet en je gaat op virtuele reis onder water.

Krak

Dit heeft in onze ogen twee hele, hele dikke pluspunten.

A) Je maakt een tripje onderwater via Virtual Reality. En dat is al heel vet. Het maakt het nog tien keer vetter als je in het achtbaan zit en je visueel en lichamelijk een overdosis aan prikkels krijgt.
B) Je hebt géén idee wat er gaat komen. Normaal zie je de rails voor je en bereid je je mentaal al voor op de looping die komen gaat. Met de VR-bril zie je helemaal niet wat er gaat komen en wordt je op het moment dat je het ziet, ook daadwerkelijk die kant op gelanceerd. Zorgt dus voor een fantastisch verrassingselement.

De “Kraken” stond er al een tijdje maar nu met de toegevoegde optie om een VR-bril te dragen is hij omgedoopt tot de “Kraken Unleashed”. Trommel je rollercoastermaatje op, smijt je spaarpot kapot en boek dat ticket naar Orlando!

Kraken Unleashed Virtual Reality POV at SeaWorld Orlando

SPOILER! Here's what you'll see on the new Kraken Unleashed virtual reality coaster at SeaWorld!Full details: https://oi.tips/2rx5VDs

Geplaatst door Orlando Informer op donderdag 15 juni 2017

Reageer op artikel:
De “Kraken Unleashed” in SeaWorld Orlando is de eerste achtbaan met volledige Virtual Reality ervaring
Sluiten