Koppels die vlammend goede seks hebben gaan sneller vreemd

Redactie 15 feb 2018 Entertainment

Vreemdgaan is een onderwerp dat men boeit, een taboe zo populair dat we er zelfs televisieprogramma over gaan maken zoals Temptation Island. Verscheidene wetenschappers hebben geprobeerd te verklaren waardoor en waarom het nou zo vaak gebeurt. De universiteit van Florida heeft na onderzoek een paar behoorlijk lijpe conclusies kunnen trekken. Zo blijkt dat  koppels met goede seks vaker vreemd gaan.

De studie, gepubliceerd in het boek ‘Personaliteit en Sociale Psychologie’, heeft uitgewezen dat gek genoeg koppels die goede seks hebben sneller vreemdgaan dan koppels die niet zo actief onder de lakens zijn. Het onderzoek werd uitgevoerd op de Florida State University, onderzoekers hebben 233 documenten over persoonlijke relaties onderzocht voor drie en een half jaar lang. Ze lieten de mensen details opstellen over hun echtelijke voldoening, seksuele voldoening, hun lange termijnplannen, of ze vreemdgingen en of ze nog steeds bij elkaar waren. De cijfers waren keihard.

De resultaten bewezen dat mensen die tevreden waren met de seks die hadden met hun partner vaker de casanova uithingen. Dit suggereert dat mensen die een positieve relatie hebben met seks sneller nieuwsgierig worden naar andere vormen van seks, waaronder met anderen.

Om verder onderzoek te doen naar vreemdgaan lieten ze de deelnemers naar verschillende foto’s kijken van normale en knappe mannen of vrouwen. Ze moesten daarna een cijfer toekennen hoe knap de persoon was. Er werd ook gemeten hoelang er naar de foto gekeken werd. Hoe langer men naar een foto staarde, hoe groter de kans was dat die persoon wel is ontrouw was. Daarnaast werd geconcludeerd dat mensen die de foto’s laag beoordeelden vaker trouw aan hun partner bleven.

Niemand is te vertrouwen, mocht het uitgaan met je vriendin zijn hier 9 bekende vrouwen van eigen bodem die dat gat kunnen opvullen.

Foto: Cleofas.com

Reageer op artikel:
Koppels die vlammend goede seks hebben gaan sneller vreemd
Sluiten