Het chocoladekontje van Cornetto moet ook los verkocht worden

redactie 3 okt 2018 Entertainment

Ah, Cornetto’s.  Deze caloriebommetjes blijven zo ontzettend heerlijk. Eerst de chocola en de nootjes, dan het vanille ijs wat langzaam smelt op je tong. Hmm…. Uiteindelijk werk je toe naar het allerlekkerste van het hele ijsje, het onderste puntje. Voor je het weet is het verdwenen in je maagdoolfhof. Zonde. Dat vond de Amerikaan Nick Cavegn nou ook. Hij pleit ervoor dat we deze goddelijke stukjes straks los kunnen kopen.

Onze held is daarom een crowdfundactie gestart, hij hoopt hiermee genoeg ballen binnen te harken om zijn magistrale plan uit te voeren. FHM steunt Nick, want ook wij zijn verzot op kontjes, zeker die van een Cornetto. Muddy Bites heten de achterste puntjes van het wereldberoemde ijsje, Nick wil ze volgend jaar zomer al in de winkel hebben. Hij heeft er kennelijk haast bij. Maar zijn idee klinkt oprecht heel erg goed.

Ongeveer 15 Muddy Bites moeten er in een zak zitten. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal smaken. Onder andere pindakaas, karamel en muntchocolade wil hij gaan uitbrengen. Hij is al goed op weg met zijn plan. Lekker bezig Nick.

Foto: Muddy Bites

In Amerika zijn de Muddy Bites al wel te bestellen via het internet. Maar natuurlijk moet dit idee vet groot gaan worden, steun dit bazenplan!

Reageer op artikel:
Het chocoladekontje van Cornetto moet ook los verkocht worden
Sluiten