Kom erachter waar jij deze lente heen moet voor een weekendje weg

Redactie 20 mrt 2017 Entertainment

Och jongens, wij zijn dol op weekendjes weg. Je kan natuurlijk met de auto de file in of een vermoeiende reis met het vliegtuig boeken, maar heb je ooit wel eens aan de trein gedacht? Er zijn zoveel mogelijkheden voor de fijnproevers in Europa. Met de FHM Express kom je erachter waar jij naartoe moet. Vul ‘m hieronder in!


Zitten zoveel voordelen aan man. Je kunt wegdromen bij het uitzicht buiten en van het voorbijtrekkende landschap genieten, je zit lekker met genoeg beenruimte, je hebt sappige maaltijden en drank aan boord, je kunt vertrekken van elk station en je hoeft niet maanden van te voren een ticket te boeken, waardoor je lekker spontaan kunt boeken. Máár, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het wordt!

Genoeg voordelen aan reizen met de trein via NS International. Maar waar moet je deze lente naartoe? Wij hebben een leuke quiz voor je ontwikkeld die de ideale bestemming voor jou bepaalt. Wordt het romantisch dineren met je vriendinnetje in de hoofdstad van Frankrijk? Of wordt het curryworsten, schnitzels en bier met je vriendengroep? Of misschien wel met je pa op pad om bier te proeven in een Belgisch biercafé?

in samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
Kom erachter waar jij deze lente heen moet voor een weekendje weg
Sluiten