Jouw nieuwe koffievriend gaat het leven een stuk leuker maken

redactie 7 sep 2018 Entertainment

Maak kennis met Automatica, een koffierobot. Deze fijne ijzeren vriend gaat het leven een stukje leuker maken. Om de zoveel jaar moet het koffiezetapparaat vervangen worden. Zonde toch? Met de Automatica is dat probleem verholpen. Chill.

Deze koffierobot is een ideetje van Saint Anthony Industries.  Dit bedrijf verzamelde in het verleden oude Amerikaanse koffiemachines om deze vervolgens om te bouwen tot nieuwe producten. Deze producten stonden erom bekend dat ze hun leven lang meegaan. Laat dat nou een van de ideeën  zijn achter de Automatica.  De robot heeft ook wel een beetje een vintage-look, hoewel het ook zo uit de film Star Wars had kunnen komen.

Gelukkig maakt deze robot enkel koffie, dat is wel zo veilig. De koffie komt trouwens op een hele bijzonder manier in jouw kopje. De koffiebonen worden niet gefilterd met water, maar de koffiekan wordt automatisch gekanteld om het water te gieten terwijl de koffiekop ronddraait. Epic. Dat klinkt allemaal vet ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. De machine doet bijna al het werk terwijl jij je nog even een keertje uitrekt.

Het enige wat dan nog ontbreekt is melk. Gelukkig kan je dan deze melkopschuimer kopen. Zo maak je thuis de lekkerste cappuccino’s of koffie verkeerd met een goede laag melkschuim. Genieten maar!

Reageer op artikel:
Jouw nieuwe koffievriend gaat het leven een stuk leuker maken
Sluiten