Koffie is het perfecte medicijn tegen een erectiestoornis

redactie 8 apr 2016 Entertainment

Als je minstens twee bakken dampende, donkere koffie naar binnen giet dan hebben we uitermate goed nieuws voor je. Koffie, of beter gezegd caffeïne, kan je namelijk behoorlijk helpen met je kwakkelende tampeloeris.

Onderzoekers van de University of Texas Health Science Center in Houston hebben 3.700 mannen gevraagd hoeveel caffeïne ze gedronken hadden in de afgelopen 24 uur. Uit het onderzoek is gebleken dat je pielemuis er het meeste op vooruit gaat wanneer je tussen de 85 en 170 milligram van het werkzame stofje op een dag drinkt. Mannen uit die categorie hebben namelijk 42 procent minder kans op erectiestoornissen. Drink je tussen de 171 en 308 milligram dan heb je 39 procent minder kans op een falende onderbroekcobra.

Mocht je diabeet zijn dan heeft het nuttigen van een ‘hot cup of Joe’ geen effect op je piemelprestaties. Sorry. Aangezien het om caffeïne gaat kan je je heil ook vinden in energiedranken, thee en andere sportdrankjes. Als kers op de taart zou het zwarte goud a.k.a. het welbekende bakkie pleur ook nog eens helpen tegen type-2 diabetes en verschillende hartaandoeningen. Met z’n allen naar de koffieautomaat!

Reageer op artikel:
Koffie is het perfecte medicijn tegen een erectiestoornis
Sluiten