Kleinste kasteel van Engeland staat te koop

Redactie 6 apr 2017 Entertainment

De kans om een prinsheerlijk leventje te leiden is weer een stukje toegenomen. De knullen met adellijke aspiraties onder ons kunnen hun hart ophalen want er staat een elitair onderkomen te koop in Engeland en het is ook nog eens betaalbaar.

Het kleinste kasteel van Engeland staat namelijk te koop in de noordelijke streken van de Cotswolds. Oorspronkelijk was Molly’s Lodge een poorthuis voor het grotere Weston Park Estate, maar nu is het alweer een tijdje gescheiden van elkaar.

Dit pittoreske optrekje is ontworpen door de beroemde Britse architect Edward Blore in de jaren 30 van de 19e eeuw. Deze man zette ook Lambeth Palace beter neer en bouwde Buckingham Palace uit voor koningin Victoria.

Binnenin het kasteeltje vind je een woonkamer, slaapkamer, badkamer en eetzaal. Om je eraan te herinneren dat het wel degelijk een kasteel is, staat er ook een wenteltrap die je naar de slaapkamer brengt.

Dit hoffelijke huisje staat te koop voor zo’n €600.000 en dat is tegenwoordig ook de prijs voor een appartementje in London. Wij zouden het wel weten, je krijgt er ook nog eens gelijk een tuin ter grootte van een half voetbalveld bij!

BoredPanda

Reageer op artikel:
Kleinste kasteel van Engeland staat te koop
Sluiten