Kledingmerk gaat next level in de kapotte-spijkerbroeken-hype

Redactie 3 mei 2018 Entertainment

Heb jij zo’n spijkerbroek in je kast hangen waarbij er bewust een paar gaten in de jeans zitten verwerkt? Dan hoor je er nog steeds helemaal bij. Geen idee waar het vandaan komt, maar een paar jaar geleden is er een spijkerbroekenontwerper geweest die bedacht dat het wel tof zou zijn om een paar gaten nonchalant erin te verwerken.

Een trend was geboren. Anno 2018 hoor je er nauwelijks meer bij als je geen spijkerbroek in je garderobe hebt hangen waarbij alles nog gewoon heel is, en je er niet uitziet alsof je een broek van tien jaar geleden aanhebt die bij het buiten spelen kapot is gegaan. Compleet onzinnige modehype natuurlijk, maar goed. Het is er nou eenmaal en we zullen het moeten accepteren als onderdeel van onze samenleving.

Carmar Denim trekt deze fashiontrend echter tot een next level. Die komen met deze broek op de proppen:

Carmar Denim spijkerbroek
Foto: Carmar Denim

Yep, ernstig he. Maar zij zijn doodserieus, getuige hun verkoopprijs van omgerekend zo’n 140 euro. 140 euro! Voor een broek die geen broek is. Bij FHM500-beauty’s Nochtli Peralta Alvarez, Ilena Ingwersen of Malou van der Tas willen we de luchtige broek nog wel aan de billen zien hangen. Maar wij gaat dit nou serieus aandoen?

Carmar Denim
Foto: Carmar Denim

Op Instagram gaf het spijkerbroekenmerk een demonstratie hoe je de broek moet dragen. The Extreme Cut Out Pant, noemen ze ‘m. Gelezen in de comments: “The most pointless pair of jeans I have ever seen. This is not fashion this is stupidly.”

The Extreme Cut Out Pant, for those who dare to bare ? #carmardenim #extremecutout #mood

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

Sluiten we ons graag bij aan. Miraculeus genoeg heeft ‘ie nog wel zakken. Kun je mooi de verbouwereerde blikken van een alle verbaasde voorbijgangers in stoppen.

Reageer op artikel:
Kledingmerk gaat next level in de kapotte-spijkerbroeken-hype
Sluiten