Trailer Kingsman: The Golden Circle laat ons op het puntje van de stoel zitten

Redactie 25 apr 2017 Entertainment

In 2014 kwam de actiefilm Kingsman: The Secret Service uit. Deze kraker lokte miljoenen mensen naar de bios die werden vermaakt door de jonge, innemende knaap Eggsy die werd geïntroduceerd als tuigjochie en door toedoen van een geheime organisatie in een meesterspion veranderde.

Op 22 september verschijnt Kingsman: The Golden Circle. Deze film is het vervolg op de eerste en begint gelijk met een klapper. In de pas verschenen trailer zien we dat het hoofdkwartier van de Secret Service wordt opgeblazen en de wereld in gevaar is. Taron Egerton en Mark Strong moeten in actie komen.

Om de aardbewoners te redden besluit Kingsman samen te werken met Statesman, de Amerikaanse tegenhanger. Niemand minder dan Channing Tatum en Jeff Bridges zijn de agenten uit de US and A die hun Britse collega’s te hulp schieten.

Elton John, Halle Berry en Julianne Moore spelen ook een rol in de nieuwe actiefilm. De doodgewaande Colin Firth keert ook weer terug. De eerste beelden beloven een hoog James Bond-gehalte: spectaculaire stunts, ontploffingen en intriges staan centraal in The Golden Circle. Wij reserveren alvast een plekje in de bios!

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
Trailer Kingsman: The Golden Circle laat ons op het puntje van de stoel zitten
Sluiten