Kingsman 3 wordt vanaf januari 2019 opgenomen met twee nieuwe sterren

Redactie 10 aug 2018 Entertainment

Vanaf januari 2019 wordt Kingsman 3 opgenomen met oude vertrouwde gezichten Taron Egerton en Colin Firth. Channing Tatum komt ook terug na het tweede deel van de film, maar er worden ook twee verse nieuwe gezichten toegevoegd aan de sterrencast.

Volgens That Hashtag Show is de eerste rol die van Conrad, zoon van een Britse hertog. We weten nog niet wie die rol op zich gaat nemen, maar het zal een vast een jong aanstormend talent zijn. Daarnaast komt er ook nog een oudere mannelijke rol bij die volgens geruchten wordt gespeeld door Ralph Fiennes. De guy die Voldemort speelt in Harry Potter.

Ambities

Regisseur Matthew Vaughn sprak tegenover Collider al zijn ambities uit over een derde deel: “Weirdly while we were writing Kingsman 2, we were thinking of Kingsman 3 as well, which is odd. We’ve got a big idea for that. This is sort of the bridge and if we can pull this off, we’ll make another one.”

Naast een derde deel staat ook een serie van acht uur en de prequel Kingsman: The Great Game op de planning. Genoeg te kijken dus voor de Kingsmanfans.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
Kingsman 3 wordt vanaf januari 2019 opgenomen met twee nieuwe sterren
Sluiten