Kingsland Festival is het feest waar je op Koningsdag naartoe moet

Redactie 1 apr 2019 Entertainment

Koningsdag begint langzaamaan op de deur te kloppen, dus de tijd om te beslissen wat je dit jaar gaat doen is aangebroken. Of je nou in Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Den Bosch of Twente woont, wij hebben het vetste feest van de mooiste feestdag van het jaar voor je gevonden, want Kingsland is het festival waar jij deze Koningsdag moet zijn.

Het is net zoiets als met oud & nieuw. Altijd krijg je van je vrienden dezelfde vraag. Wat ga jij doen met Koningsdag? Uiteindelijk slenter je weer door de buurt met een blikje bier in je hand, omdat je te laat was met een kaartje kopen. Dat gaat jou dit jaar niet gebeuren makker! Kingsland belooft het feest van het jaar te worden.

Festival door het hele land

Het mooie is dat ze op één dag in maar liefst 5 verschillende steden een knalfeest van jewelste organiseren. Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Rotterdam en Twente hebben allemaal de eer een Kingsland fissa te mogen gooien. Dus eigenlijk maakt het niet uit waar je woont, er is altijd wel een Kingsland Festival bij jou in de buurt.

Line up

Qua line-up staat er het nodige vuurwerk op het programma. Afrojack, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Benny Rodrigues en Yellow Claw mogen hun kunsten etaleren op de mainstage, terwijl ook andere genres hun shine pakken. Zo zijn op de TikTak stage artiesten als Ronnie Flex, Broederliefde en Lil’ Kleine te vinden. Als je zin hebt om een stevig potje te beuken ben je ook aan het goede adres bij Kingsland, want op Kings Stage Hard kun je het betere hardstylewerk vinden in de vorm van Headhunterz, Audiotricz en Toneshifterz. Ja dat klinkt goed hé. We know right. Nog veel meer namen op de poster hieronder.

Kingsland

Alles leuk en aardig, maar hoe doen ze dat dan met al die artiesten op vijf verschillende locaties horen wij je afvragen. Nou, die worden per helikopter van festival naar festival gevlogen. Hoe awesome is dat dan?

Mocht je een ticket willen scoren, dan kun je natuurlijk een regular kaartje kopen. Veel handiger is gelijk om een ticket voor je hele vriendengroep te kopen. Is weer fijne korting die je kunt besteden aan traytjes bier. Mocht je graag over wat privileges beschikken, dan is het VIP-ticket voor jou geschikt. Daarmee krijg je een aparte rij (dus zeg maar geen rij) en een kluisje, waarna je op het VIP-deck met een welkomstbiertje in de hand kunt genieten van een fabelachtig uitzicht over de mainstage. Maar een normaal kaartje kan natuurlijk ook gewoon. Het feest zal er niet minder om zijn! Op kingslandfestival.nl vind je veel meer info. Roep je vrienden erbij, hier moet je bij zijn. Zien we je daar?

En nog wat mooie sfeerfoto’s hieronder:

In samenwerking met Kingsland

Reageer op artikel:
Kingsland Festival is het feest waar je op Koningsdag naartoe moet
Sluiten