Kimbo Slice verslaat DaDa 5000 in het slechtste gevecht uit de MMA historie

redactie 22 feb 2016 Entertainment

Als fans van het betere schop-en-sla-werk besteden we maar al te graag aandacht aan alle hoogtepunten in de vechtsportwereld, maar ook aan de dieptepunten. Volgens kenners was er afgelopen weekend zeker spraken van een dieptepunt, want het gevecht tussen Kimbo Slice en DaDa 5000 gaat de boeken in als “het slechtste MMA gevecht ooit.”

Op papier zou je denken dat een gevecht tussen deze twee afro Amerikaanse kemphanen wel voor vuurwerk gaat zorgen, maar helaas. De gespierde slopers hielden het drie rondes vol tijdens Bellator 142, maar veel spektakel leverde dit hoofdgevecht niet op. Al snel werd duidelijk dat beide mannen meer tijd besteden aan gewichten dan aan de loopband. Het gebrek aan cardio werd pijnlijk duidelijk toen beide mannen uitgeput probeerde om elkaar neer te slaan. Kimbo en DaDa hadden geen puf meer over en probeerde vooral om zo lang mogelijk te blijven staan. Een vechtpartij in een bejaardentehuis is zelfs boeiender.

Uiteindelijk hielden de benen van Kimbo het langer vol. De man uit de Bahama’s hoefde geen stoot uit te delen om zijn tegenstander naar de grond te krijgen, want DaDa struikelde in de derde ronde over zijn eigen benen. Een hilarisch einde van de slechtste MMA wedstrijd allertijden. Nu begrijpen we waarom Conor McGregor zo graag naar een nog hogere gewichtsklasse wil.

Reageer op artikel:
Kimbo Slice verslaat DaDa 5000 in het slechtste gevecht uit de MMA historie
Sluiten