Coen & Sander show bellen Kim Lian van der Meij dat ze níet in de FHM500 staat

Redactie 6 jun 2018 Entertainment

Een tijdje geleden belde Coen & Sander van de welbekende Coen & Sander Show onze hoofdredacteur Chris Riemens op omdat ze nogal verbolgen waren over het feit dat hun geliefde Kim-Lian van der Meij niet verkiesbaar was voor de FHM500.

Wij zijn de vervelendste niet, dus gaven wij haar een stempagina zodat zij nog kon proberen om een plekje te verwerven in de lijst der lijsten. Het enige nadeel was dat Coen & Sander wat laat waren met hun gebroken lans voor de zangeres/presentatrice. Gevolg: te weinig tijd om genoeg stemmen te verzamelen en dus geen plaatsje in de FHM500 voor Kim-Lian.

Bijzonder spijtig, maar het is niet anders. Coen & Sander zijn echt niet te beroerd om ook het slechte nieuws met Kim-Lil’ te delen, dus belde zij de alleraardigste presentatrice op om het nieuws mede te delen. Volgend jaar meer succes Kim!

Benieuwd wie er dan wel allemaal in de FHM500 staan? Loop langs bij Etos of bestel het magazine dan nu snel online via Wehkamp.nl! Je krijgt ‘m gratis bij aankoop van een TABAC product, dus dat is lekker meegenomen.

Reageer op artikel:
Coen & Sander show bellen Kim Lian van der Meij dat ze níet in de FHM500 staat
Sluiten