Kim Dotcom maakt duurste videoclip aller tijden

redactie 21 jan 2016 Entertainment

Ken je Kim Dotcom nog? Dat is die dude die honderden miljoenen euro’s vergaarde met zijn website megaupload.com. De FBI vond die site niet zo tof en megaupload.com werd in januari 2012 uit de lucht gehaald, waarna Kim werd aangeklaagd. Hij peerde ‘m echter rapido naar Nieuw-Zeeland waardoor hij uit handen van de Amerikaanse justitie bleef. Daar leeft hij als een Sultan in een zieke villa en laat hij zich druiven voeren door de lekkerste chicks en cruist hij rond in de dikste bolides.

Om een dikke middelvinger op te steken naar de FBI doet Kim elk jaar iets speciaal op de dag megaupload.com uit de lucht werd gehaald. Zo onthulde hij gisteren de naar eigen zeggen duurste videoclip aller tijden.

Liefst 24 miljoen dollar zou de clip van ‘Good Life’ hebben gekost. Daarmee stoot hij Scream van Micheal en Janet Jackson keihard van de troon, de clip die 7 miljoen dollar zou hebben gekost. Die 24 miljoen is best geloofwaardig als je ziet wat er allemaal aan luxe goederen voorbij komen zetten. Dat nummer tergt je gehoorstelsel natuurlijk tot in je buis van Eustachius aan toe, maar dat moet je maar even voor lief nemen. Het zou zelfs de opmaat zijn voor een heel album, genaamd Good Times. Laat dat maar zitten Kim, deze clip is meer dan genoeg.

Reageer op artikel:
Kim Dotcom maakt duurste videoclip aller tijden
Sluiten