Kickboksfanaat Beppie trapt drie overvallers het huis uit

redactie 1 nov 2018 Entertainment

Drie overvallers wilden een huis leegroven in de Den Haagse Spaarwaterstraat. Het liep net effe anders dan verwacht. Tja, je kan als overvaller beter ook even nadenken voordat je ergens gaat inbreken. Of breek gewoon niet in. Karma is een bitch, want uiteindelijk moest het drietal vluchten voor de bewoonster, een fervent kickbokster. 

Beppie is wat ons betreft de heldin van de dag. Ze is een alleenstaande vrouw met twee kiddo’s. Op een avond werd er bij haar aangebeld. Ze had geen idee wie het kon zijn en deed nietsvermoedend de deur open. Het was niet de buurman of de scharenslijper, het waren drie gasten met bivakmutsen. En nee, ze riepen geen: ‘trick or treat!’

Kort en krachtig

De heren wilden naar binnen en begonnen aan haar te trekken. Een van de mannen droeg zelfs een mes. ”Ik werd half naar buiten getrokken en besefte dat ik een klap moest incasseren. Daarna zou er een moment voor mij komen, wist ik, door mijn sport. Ik dacht: ‘Ik moet iets raken: kort en krachtig”’,  zei ze in het AD. Gelukkig beoefent ze handige sport: kickboksen.

Kneiterharde trappen

Beppie deelde een paar knijterharde trappen uit. Vol in de ballen, ja vriend daar gaat je kinderbijslag. Verder raakt ze de milt van een van de mannen. Een van de overvallers kreeg geen adem meer, waarna ze vervolgens besloten te vluchten. Ze gooide meteen deur dicht om vervolgens haar mam te bellen, die schakelde de politie in.

Politie doet sporenonderzoek

De politie heeft al een sporenonderzoekje gedaan. Nou maar hopen dat ze gepakt worden. Het recht moet zegevieren toch? Beppie verbleef tijdelijk in het huis van een 86-jarige bekende. Waarschijnlijk dachten de overvallers  dat hij thuis was, maar jammer voor hen deed Beppie de deur open. Deze vrouw mag wat ons betreft een lintje krijgen.

AD

Reageer op artikel:
Kickboksfanaat Beppie trapt drie overvallers het huis uit
Sluiten