KFC in Zuid-Afrika haakt briljant in op theaterspel van Neymar

Redactie 6 jul 2018 Entertainment

Vanavond staat de kwartfinalekraker tussen Brazilië en België op het programma. Het belooft een van de dikste wedstrijden van dit WK te worden. Alle ogen zullen met name gericht zijn op Neymar. Kan hij zijn ploeg bij de hand nemen of wordt het een groot jankfestijn waarbij hij meer op de grond ligt dan achter een bal aan sprint?

Het was de afgelopen wedstrijden nogal een zielige bedoening met de Braziliaanse aanvaller. Natuurlijk werd hij wel een paar keer onderuit geschoffeld, maar tot ergernis van de gehele voetbalwereld overdrijft Neymar dat zo erg dat het lijkt alsof bij elk trapje tegen z’n been zijn voetbalcarrière erop zit.

‘Neymar is een topacteur’

Zo zei voormalig topspits Alan Shearer bij de BBC: “Zijn gedrag is echt heel treurig. Niemand twijfelt aan zijn kwaliteiten, maar het is zo ontzettend zielig dat hij continu over het veld rolt en doet alsof hij zwaar mishandeld is. Waarom doet hij dat in vredesnaam?” Ook Martin O’Neill, bondscoach van Ierland is niet gecharmeerd van de acties van Neymar. “Ik zou hem weleens uit de kamer van de dokter willen zien komen als hij een spuitje tegen de griep gehad heeft. Hij is een absolute topspeler, maar ook een topacteur. Hij blijft maar rollen en rollen en elke keer heeft hij een paar minuten later nergens meer last van.”

Inhaker van KFC

Ondertussen had KFC Zuid-Afrika voorafgaand aan het WK al lang in de gaten wat er komen ging, gezien de uploaddatum van 15 juni. Dus schoten zij met vooruitziende blik op de grillen van de Braziliaanse superster deze heerlijke commercial. Spot on!

Meer geniale reclames? De commercial van Nike Football mag er ook zijn! 

Reageer op artikel:
KFC in Zuid-Afrika haakt briljant in op theaterspel van Neymar
Sluiten