Kevin Hart’s Comedy Special: Irresponsible is weer ouderwets genieten

redactie 7 apr 2019 Entertainment

Kevin Hart is op het moment een van de de meest succesvolle stand-up comedians. Je kunt je kont niet keren of je ziet hem weer op tv of internet. Met zijn nieuwste show Irresponsible vertelt hij, soms net iets te openhartig, over zijn kwaaltjes, struggles en foute beslissingen. Op een typische Kevin Hart manier zegt hij waarop het staat. Met alle gevolgen van dien. Want hoe geweldig deze show ook is, met zijn status gaat hij sowieso wat tere zieltjes kwetsen. 

Kevin Hart heeft het niet makkelijk gehad in het afgelopen jaar. Teruggetrokken van de Oscars die hij zou gaan presenteren, een scheiding, ophef over zijn standpunten. Daarna vond hij het wel genoeg geweest over de boycots op zijn carrière. In zijn nieuwste Netflix exclusive Comedy Special: Irresponsible, hakt hij diep in op de media, praat hij over zijn manier van opvoeden en neemt hij openhartig zijn dieptepunten van de afgelopen jaren door. Op sommige momenten in de show kun je de frustratie duidelijk merken.

Toch weet hij er altijd een positieve draai aan te geven, waarop niet alleen het publiek maar ook Kevin zelf soms niet meer bij komt van het lachen. Love him or hate him, maar props voor de beste man, die na al zijn hoogte en dieptepunten zich niet laat kennen. Irresponsible in nu beschikbaar op Netflix. Check de trailer hier.

Reageer op artikel:
Kevin Hart’s Comedy Special: Irresponsible is weer ouderwets genieten
Sluiten