Kerstaanbieding: kastje dat alle betaalzenders overbodig maakt nu verkrijgbaar voor €99

 

Jongens! Kerstcadeau al in huis? Voor €99,- heb je een kastje waarbij je de nieuwste films en series kunt kijken en ook nog live de dikste sportwedstrijden kunt bezichtigen. Dat klinkt als het perfecte multimediakastje. Wel, dat is het dus ook.

TeeVee heet ‘t. Met het apparaat kun je topseries checken als Game of Thrones, Breaking Bad en True Detective. Je kan live wedstrijden uit onder andere de Eredivisie en de Premier League zien. En het biedt de laatste bioscoopfilms aan als The Martian, Terminator Genisys en Spectre.

Daarmee heb je dus eigenlijk een Netflix-account, Sport1-abo en een unlimited bioscoopkaart ineen. En dat door maar een keer 100 euro te lappen. Reken je voordeel maar uit op jaarbasis. Wil je zo’n kastje hebben? Hier kun je zo’n chill kastje van Teevee zelf bestellen. Moet je wel even die kerstaanbieding van 20% korting op TeeVee Android inkoppen, doe je door gebruik te maken van kortingscode XMAS bij het afrekenen. Heb je het nog voor kerst in huis. Wel beetje snel zijn want de voorraad gaat als een Japanse trein. Veel plezier ermee!

Reageer op artikel:
Kerstaanbieding: kastje dat alle betaalzenders overbodig maakt nu verkrijgbaar voor €99
Sluiten