Als je deze kerst wil brunchen, dan moet je bij MR PORTER zijn

redactie 21 dec 2018 Entertainment

Kerst trommelt hard op je deur. Het is nu nog een kwestie van ‘binnen!’ roepen. Heb je de hele planning al rond voor de kerst? We hopen dat je nog ergens een gaatje hebt, want wij hebben de perfecte locatie gevonden voor een heerlijke kerstbrunch. Je moet jezelf immers een beetje verwennen zo rond de feestdagen. 

Trommel je familie en beste vrienden op voor deze kerst, want voor een lekker stukje vlees of een goed vegetarisch gerecht moet je bij dining steakhouse MR PORTER in Amsterdam zijn. Zij maken er een mooi culinair feestje van, die jouw smaakpapillen latesn trillen van genot. Door de hoogstaande kwaliteit gerechten en de verschillende variaties vlees wordt het bourgondisch genieten. De Christmas Festive Roast is alleen beschikbaar op de kerstdagen zelf, dus op 25 en 26 december tijdens de lunch.

Op het menu

Het toprestaurant heeft drie verschillende roasts op het menu staan:  een 21 dagen gerijpte Schotse Beef Sirloin, een wilde kalkoen gevuld met champignons, kastanjes en truffel jus en – voor degenen die geen vlees willen eten – een Nut Roast ‘Wellington’. Deze drie  gerechten worden geserveerd met een traditionele Yorkshire Pudding, rode kool met port en winterkruiden, spruiten met kastanjes en bruine boter en geroosterde pastinaak met honing mosterd glazuur. Daarnaast heeft elk menu een eigen mooie wijn die heerlijk aansluit op het gerecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om gerechten bij te bestellen. Het boozy sunday dessert is de kers op de taart. Dit wordt smullen! Reserveren kan via info@mrportersteakhouse.comCheck voor meer info de website van MR PORTER.

Reageer op artikel:
Als je deze kerst wil brunchen, dan moet je bij MR PORTER zijn
Sluiten