Keihard Nazi’s afknallen in Wolfenstein II: The New Colossus

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

In games zijn er vele vijanden die je voorgeschoteld krijgt. Toch is er één soort vijand die het fijnste is om af te knallen: de Nazi. Sinds Wolfenstein 3D uit 1992, inclusief een mech-versie van Hitler die we volpompten met lood, hebben we heel wat avonturen in de reeks meegemaakt. Drie jaar geleden keerde de serie uit de vergetelheid terug met Wolfenstein: The New Order.

Een game waarin je met oude bekende BJ Blazkowicz een avontuur beleefde, waarbij je een combinatie tussen brute shootouts en gruwelijke setpieces voorgeschoteld kreeg. Het was een titel die perfect liet zien dat niet elke shooter een multiplayercomponent nodig heeft om te overtuigen.

Dit najaar komt er een vervolg op die game in de vorm van Wolfenstein II: The New Colossus. Andermaal gaan we aan de slag met good old BJ. De setting is echter anders. Het Europese slagveld wordt ingeruild voor Noord-Amerika, waar Nazi’s ook de dienst uitmaken. Samen met een nieuwe groep verzetshelden ga jij proberen om ook hier de strijd te winnen. Daarvoor heb je gelukkig de beschikking over een uitgebreid wapenarsenaal, waarmee je vijanden op creatieve manieren kunt uitschakelen. De game komt op 27 oktober uit en verschijnt dan op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Check zeker de uitgebreide trailer en de diverse screenshots hieronder.

Wolfenstein II Screenshots

Reageer op artikel:
Keihard Nazi’s afknallen in Wolfenstein II: The New Colossus
Sluiten