Katja laat zien nog altijd bronstig te zijn

Redactie 17 mrt 2017 Girls

Dat wij bij Katja Schuurman gelijk aan seks denken vindt de 42-jarige Godin wel leuk. “Laat het beeld dat er van me bestaat er maar zijn”, zei ze in een interview met de Volkskrant. Ze werd geïnterviewd naar aanleiding van haar erotische verhalenbundel Verboden Vruchten.

Hiervoor heeft Katja alle literatuur waar ze geil van wordt bij elkaar verzameld. En dat Katja geil wordt van literatuur is al snel duidelijk. In het voorwoord schrijft ze over hoe ze zichzelf voor het eerst heeft gevingerd onder het genot van de klassieke roman Zout op mijn huid. Een moment waar we graag bij waren geweest. Nee, Katja is er niet preutser op geworden. Ook niet minder mooi. Nederland wordt wel preutser in haar ogen. “Dat vind ik heel jammer, want ik denk namelijk dat seksualiteit zoiets belangrijks en moois is”, zei ze hierover begin deze maand in DWDD. We couldn’t agree more.

Katja Schuurman Esquire
Karin Verbruggen / Esquire

In het interview met de Volkskrant zei Nederlands bronstige krullenbol bovendien nu veel meer te genieten van seks dan in haar studententijd. Hiervoor heeft ze Freek, haar veel jongere vriend. “Hij is ambitieus, intelligent, gretig, hij verrast me en hij maakt me jonger”, aldus Schuurman. “Ik moet alleen soms tegen zijn vrienden zeggen: zou je iets minder vaak fucking in één zin willen zeggen? Want dan zitten we in een restaurant en dan is het ‘fucking lekkere wijn’ en ‘fucking gezellig’ – en dat komt een beetje dom over”, aldus Katja.

Foto’s: Karin Verbruggen / Esquire

Nu.nl

Reageer op artikel:
Katja laat zien nog altijd bronstig te zijn
Sluiten